BUDI INTERNET GENIJALAC!


Da bi maksimalno iskoristili internet, djeca trebaju biti spremna donositi pametne odluke.

Budi internet genijalac poučava djecu osnovama digitalnog građanstva i sigurnosti kako bi mogli pouzdano istraživati internetski svijet.


IGRA INTERLAND

INTERLAND U UČIONICI 🙂


DRUŠTVENA IGRA “BUDI INTERNET GENIJALAC – U POTRAZI ZA BOLJIM INTERNETOM

Društvena igra „Budi Internet genijalac – u potrazi za boljim internetom“ osmišljena je kako bi kroz igru djeca upoznala primjerene postupke za sigurno i odgovorno korištenje interneta i digitalnih tehnologija. Kroz igru vas vode Dabrica Darka, Medo i Sova koji pitanjima, savjetima i vježbama potiču na razmišljanje i traženje ispravnog odgovora. Igra omogućava suradnju, pružanje podrške te potiče na miroljubivo dogovaranje i uvažavanje.

Kako biste bolje razumijeli pravila i način igranja predlažemo da pogledate snimku s konferencije povodom Dana sigurnijeg interneta na kojoj su Katica Konstantinović i Lidija Kralj predstavile igru „Budi Internet genijalac – u potrazi za boljim internetom“ a onda i odigrate igru jer vas prava zabava tek očekuje.

Društvena igra „Budi Internet genijalac – u potrazi za boljim internetom“ uključuje dvije igre namijenjene djeci od 6 do 15 godina, ali je mogu igrati i mladi i stari. Igre su osmišljene za 2 do 5 igrača koji igraju pojedinačno ili u parovima pa broj sudionika može biti do 10.