MATEMATIKA U 3D SVIJETU


MATEMATIKA U 3D SVIJETU 2023./2024.


svibanj, 2024.

ŽUPANIJSKA SMOTRA UČENIČKIH ZADRUGA ŠIBENSKO-KNINSKE ŽUPANIJE: PRVO MJESTO ZA UZ “ŠKOLJKA” IZ KATOLIČKE ŠKOLE

Dana 15. svibnja 2024. je ispred katedrale sv. Jakova održana Županijska smotra učeničkih zadruga Šibensko- kninske županije.

Povjerenstvo je imalo nimalo lak zadatak ocjenjivanja upravo zbog izvrsnosti proizvoda i same prezentacije učenika. Prvo mjesto je osvojila UZ “Školjka” iz Katoličke osnovne škole, koja će predstavljati Šibensko-kninsku županiju na Državnoj smotri u Poreču krajem rujna.

VIŠE O DOGAĐAJU…

Milena Mikulandra, voditeljica Podružnice HSUZ – a Šibensko- kninske županije

http://os-katolicka-si.skole.hr/?news_hk=1&news_id=3308&mshow=290#mod_news


svibanj, 2024.

PRIJAVA NA ŽUPANIJSKU SMOTRU UČENIČKIH ZADRUGA U 2024.

U tijeku smo priprema za županijsku smotru učeničkih zadruga u 2024. godini, koja će se održati 15. svibnja na trgu ispred katedrale sv. Jakova u Šibeniku.


SURADNJA S CENTROM ZA ODGOJ I OBRAZOVANJE “ŠUBIĆEVAC” I DJEČJIM VRTIĆOM “BLAŽENA HOZANA”

Drago nam je što smo imali priliku surađivati s Centrom za odgoj i obrazovanje “Šubićevac” i Dječjim vrtićem “Blažena Hozana”. Ovom inicijativom doniranja edukativne igre željeli smo podržati razvoj vještina kroz igru. Sretni smo što smo mogli doprinijeti njihovom edukacijskom okruženju i pružiti djeci mogućnost zabavnog i interaktivnog učenja.


siječanj, 2024.

ODRŽANO ŠKOLSKO NATJECANJE U SLAGANJU IGRE “MATEMATIKA U 3D SVIJETU: JEDAN, DVA, TRI – SADA SLAŽEŠ TI!”
Dana 12. siječnja 2024. uoči Svjetskog dana logike u predvorju škole održano je školsko natjecanje u slaganju 3D edukativne igre „Matematika u 3D svijetu: jedan, dva, tri – sada slažeš ti!“. Natjecanje je započelo u 8:30 sati ujutro i trajalo je sve do 15 sati, tijekom kojeg su natjecatelji pokazali svoje vještine u slaganju ove matematičko-logičke igre. Sudjelovalo je 207 natjecatelja od ukupno 359 učenika i djelatnika škole. Atmosfera u predvorju škole bila je ispunjena pozitivnom energijom, gdje su se sudionici natjecali, navijali jedni za druge i prije svega odlično zabavljali. Među natjecateljima posebno se istaklo 49 sudionika koji su uspjeli složiti igru u vremenu kraćem od 10 minuta. S ponosom ističemo uspjeh naših učenika, posebno Šimice Klare Piližote iz 5. a razreda, Nike Šparade iz 7. b razreda i Jakova Marasovića iz 7. a razreda, koji su osvojili prva tri mjesta u natjecanju. Također, pohvaljujemo izuzetne nastupe naših djelatnika Ive Labora, Dragane Bure i Nade Skelin, ali i svih ostalih, koji su pokazali da učenje i izazovi ne poznaju granice. Proglašenje pobjednika održalo se u ponedjeljak, 15. siječnja u 10:25 sati tijekom velikog odmora, gdje su najbrži natjecatelji bili nagrađeni i pohvaljeni za svoj trud i vještine. Tijekom natjecanja primili smo višestruke pohvale za sveukupni projekt od strane djelatnika i učenika pa smo sigurne da ćemo ga provesti i sljedeće školske godine.

Više o događaju možete pročitati klikom na poveznicu.


prosinac, 2023.

MATEMATIKA U 3D SVIJETU: JEDAN, DVA, TRI – SADA SLAŽEŠ TI! I U RAZREDNOJ NASTAVI
Ovih dana igre smo printali i za učenike razredne nastave. Sreći nije bilo kraja!


rujan, 2023.

PRODAJA EDUKATIVNIH IGARA U PREDVORJU ŠKOLE

3D edukativne igre dostupne su za prodaju u predvorju naše škole, pružajući priliku zajednici da podrži naše edukativne inicijative 🧩🥳