Pravila privatnosti

Tko smo mi

Adresa mrežne stranice je https://www.kos-informatika.com. Namijenjena je učenicima Katoličke osnovne škole u Šibeniku, isključivo u svrhu informiranja i praćenja nastavnog predmeta Informatike. Vlasnik i administrator stranice je Josipa Baljkas Klisović.

Prikupljanje osobnih podataka

Mrežna stranica ne prikuplja vaše osobne podatke (ime i prezime, adresa e-pošte, informacije o kolačićima) generirane iz tehničkih procesa kao što su kontakt forme, komentari, analitika i dr.).

Komentari

Na mrežnoj stranici nije dopušteno komentiranje.

Medij

Na mrežnoj stranici nije dopušten prijenos slika.

Kolačići

Sve o politici kolačića možete pronaći OVDJE.

Ugrađeni sadržaj s drugih mrežnih stranica

Objave na ovoj mrežnoj stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih mrežnih stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu mrežnu stranicu. Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

Izjava o odricanju od odgovornosti

Administrator stranice poduzima sve razumne napore kako bi osigurao da su podaci na ovoj web stranici točni i ažurirani. Svi podaci sadržani na ovoj web stranici su samo za informativne svrhe te administrator stranice ne preuzima nikakvu odgovornost za njihovu potpunost ili točnost. Svi podaci sadržani na ovoj web stranici su podložni promjeni.
Administrator stranice nastoji pružiti web stranicu najviše kvalitete. Međutim, ne može jamčiti da je ova web stranica neprekinuta i bez greške. Stoga neće biti odgovoran za bilo kakvu uporabu ili nedostupnost ove web stranice. Administrator stranice neće biti odgovoran za bilo kakve viruse ili slične elemente na ovoj web stranici. Nadalje, administrator stranice nije odgovoran za sadržaj web stranice bilo koje treće strane do koje se dolazi putem linka s web stranice KOŠ – Informatika.